fbpx
14.8.2017
Pakistanilaiset perheet esirukousten kohteena
Rukous tuottaa tulosta.  Rukousryhmät eri puolilla maailmaa rukoilevat säännöllisesti urdunkielisen, pakistanilaisille suunnatun kristillisen ZindagiTV:n puolesta. Viime aikoina on rukoiltu erityisesti, että kokonaiset perheet kuulisivat evankeliumin ja löytäisivät Kristuksen ZindagiTV:n kautta.

Tässä on yksi äskettäin saatu rukousvastaus:

Suneel, muslimimies, asuu Pakistanissa syrjäisellä seudulla, jossa ei ole kristittyjä juuri lainkaan. Hänen ainoa keinonsa kuulla Raamatun opetusta oli satelliitv:n kautta.

Viime vuonna Suneel antoi elämänsä Jeesukselle katsottuaan ZindagiTV:tä.  Yksi jälkihoitotiimin jäsen matkusti lähes 500 kilometriä tavatakseen Suneelin, joka halusi, että hänet kastetaan.

Suneelin vaimo raivostui miehensä uskoontulosta ja aloitti oikeudenkäyntiprosessin miestään vastaan.  Kaikkien yllätykseksi oikeus päättikin, että Suneel voi täysin laillisesti lukea Raamattua. Oikeusprosessi loppui siihen.

Suneelin äiti näki poikansa lukevan Raamattua ja jonkun ajan kuluttua äitikin antoi elämänsä Kristukselle.  Äiti käsittelee omaa Raamattuaan syvällä kunnioituksella, pyyhkii kannesta hiekkapölyjä pois ja suutelee kirjaa.

Suneel rohkeus kasvoi ja hän todisti uskoon tulostaan opettajalleen, joka oli opettanut hänelle islamin uskoa. Opettajalla on yhteyksiä mm. tunnettuun muslimijohtajaan Karachin kaupungissa.  Opettaja alkoi lukea Raamattua ja totesi: ”Olen tyytyväinen Raamatun sanomaan. Minulla ei ole mitään sitä vastaan.”

Suneelin lääkäri-setä puolestaan alkoi tutkia Kristuksen elämää ja muslimien sitä vastaan esittämiä väitteitä. Setä löysi materiaalin, jonka ZindagiTV:n jälkihoitotiimi oli lähettänyt Suneelille. Hän luki kirjaset, kuunteli mukana lähetettyä urdunkielistä audio-Raamattua ja muuta audiomateriaalia ja katsoi myös Jeesus-filmin. Setä ei ole vielä tullut uskoon, mutta pohtii nyt tarkkaan lukemaansa, kuulemaansa ja näkemäänsä ja jopa jakaa tietojaan muille muslimeille!

On syytä jatkaa rukousta Suneelin sedän kuin muun perheen ja suvun puolesta, että pian tällä syrjäseudulla voitaisiin perustaa ensimmäinen seurakunta.

Rukoillaan myös uuden Uskon tie -sarjan puolesta.  Se on kanavan uusi viikoittain suorana lähetettävä ohjelma. Ensimmäistä suoraa lähetystä ”Jumalan armo” on esitetty kolmen vuoden ajan joka viikko. Urdunkieliset katsojat soittavat näihin lähetyksiin eri puolilta maailmaa ja erityisesti Pakistanista.

Pakistanilaisille suunnatun ZindagiTV:n uusi ohjelma on suorana lähetettävä ”Uskon tie”.

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
<div class="aps-social-icon-wrapper"> <div class="aps-group-horizontal"> <div class="aps-each-icon icon-1-1" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Twitter' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://twitter.com/Avainmedia" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/twitter-1.png" alt="Twitter"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-1 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-1 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> <div class="aps-each-icon icon-1-2" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Facebook' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://www.facebook.com/Avainmedia/" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/facebook-1-1.png" alt="Facebook"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-2 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-2 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> </div> </div>