fbpx

16.6.2017

Onnellinen Nataly Israelissa

”Olen oppinut antamaan anteeksi päivittäin”

Nataly on yksi Avainmedian Israelissa tukeman jälkihoitotyön kautta uskoon tullut.

– Kiitos, että autoitte minua ja johdatitte tuntemaan Jeesuksen. Olen nyt rauhallinen ja suhtaudun luottavaisesti tulevaisuuteen, sanoo Israelissa asuva Nataly ja kertoo viime aikojen kokemuksistaan:

– Sain kutsun messiaanisen seurakunnan järjestämään tilaisuuteen. Menin sinne ja tapasin seurakunnan työntekijöitä. Sovimme tapaamisesta.

– Minulla ei ollut mitään erityisiä odotuksia tapaamistamme kohtaan. Lisäksi yllättävät hankaluudet melkein estivät pääsyni tapaamiseen.

Keskusteltuaan seurakunnan jälkihoitotyöntekijän kanssa Nataly antoi elämänsä Jeesukselle.

– Vapauttavat kyyneleet vain valuivat silmistäni.

– Olen nyt ottanut tavakseni antaa anteeksi ihmisille, joiden sanat tai teot vaivaavat ajatuksiani ja siksi vievät aikaani ja voimiani, Nataly kertoo.

– Tunnen, että Jumala ohjaa minua oikealle tielle ja johdattaa tapaamaan oikeita ihmisiä.

– Vanhempani ovat erittäin tärkeitä minulle. Rukoilen heille parantumista ja minusta tuntuu, että Jumala on aloittanut parantavan työnsä perheessämme aloittaen minusta.

– Aina, kun katson peiliin, näen kajastuksen Herran kirkkaudesta, ihmettelee onnellinen Nataly uudistunutta elämäänsä.

Avainmedia tukee Israelissa messiaanisen seurakunnan jälkihoitotyötä.

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
<div class="aps-social-icon-wrapper"> <div class="aps-group-horizontal"> <div class="aps-each-icon icon-1-1" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Twitter' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://twitter.com/Avainmedia" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/twitter-1.png" alt="Twitter"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-1 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-1 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> <div class="aps-each-icon icon-1-2" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Facebook' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://www.facebook.com/Avainmedia/" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/facebook-1-1.png" alt="Facebook"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-2 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-2 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> </div> </div>