fbpx

29.4.2019

”Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa”

”Antakoon kukin niin kuin on sydämessään päättänyt, ei surkeillen eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa” (2 Kor. 9:7).

Avainmedialle lahjoituksen tehnyt pariskunta halusi jakaa kokemuksensa, kun heille avautui mahdollisuus tukea Avainmedian tekemää lähetystyötä: – Olemme aivan tavallinen pariskunta Etelä-Suomesta. Lähetys- ja evankelioimistyö on ollut meille tärkeää uskoontulomme alkuajoista saakka. Tulimme uskoon paljolti kavereittemme vaikutuksesta. Heidän sydämensä antautuminen Jumalalle puhutteli meitä, ja Jumala kutsui meitäkin itseään seuraamaan. Tätä kautta myös seurakuntayhteys ja kotiseurakunta ovat olleet meille tärkeitä.

Olemme saaneet olla kirjeenvaihdossa oman seurakuntamme lähettien kanssa ja seurata heidän elämäänsä lähetyskentillä. Yhtenä tehtävänämme olemme kokeneet lähetystyön tukemisen eri tavoin. Meillä on ollut myös tilaisuus tutustua joihinkin ulkomailta muuttaneisiin ihmisiin.

Mielestämme on valtavan arvokasta, kun nykyisin voidaan tavoittaa myös ns. suljettujen maiden ihmisiä evankeliumin sanomalla median kautta.

On valtavaa, kun uskoon tulleita voidaan rohkaista vaikeiden olojen keskellä olemalla heidän kanssaan kirjeenvaihdossa. Meillä on ollut tilaisuus seurata Avainmedian toimintaa esim. Juhannuskonferenssin tietoiskuteltassa sekä lehden ja uutiskirjeiden kautta. Sieltä luimme, että nyt olisi erityinen tarve saada lisää työntekijöitä vastaamaan kasvaneeseen tarpeeseen arabi- ym. suljetuissa maissa, etteivät ihmiset joutuisi odottamaan vastausta kirjeeseensä liian pitkiä aikoja.

Koemme, että tämä Jumalan meille antama suuri tehtävä maailman evankelioimisesta on yhteinen. Kun meillä nyt oli sellainen kiinteistö, joka ei ollut meille aivan välttämätön, heräsi ajatus, että jospa sen myymisen sijasta luovuttaisimmekin sen lähetykselle. Pikkuhiljaa sytyimme molemmat tälle ajatukselle. Halusimme valita Avainmedian lahjoituksen kohteeksi, koska se on mielestämme ihan lähetystyön kärjessä viemässä sanomaa niille, jotka eivät ole sitä kuulleet.

Iloitsimme mahdollisuudesta, että näilläkin rahoilla voisi voittaa sieluja Jeesukselle, kun täältä ajasta ei kuitenkaan voi viedä mitään mukanaan.

Ajattelimme, että siinä suuressa valkopukuisten joukossa olisi mukana myös heitä, jotka ovat saaneet rohkaisua uskolleen tai löytäneet Jeesuksen Vapahtajanaan tämänkin lahjoituksen kautta. Päällimmäisenä tunteena on ilo, kun tällainen mahdollisuus meille annettiin. ”Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa” (Matt. 10:8).

Minkäänlaisia ongelmia ei lahjoittamisessa ollut. Avainmedian seurakuntavierailun yhteydessä sovimme alustavasti asiasta, ja Avainmedian työntekijä tuli käymään paikkakunnallamme, jotta saimme tehtyä viralliset paperit. Oli ilo tutustua Avainmediassa palveleviin Jumalan ihmisiin tätäkin kautta.

Ajattelemme niin, että tällainen lähetystyön tukeminen on Jumalan kansalle normaalia toimintaa. Teimme sen, mitä meidän tulikin tehdä. Jos sait rohkaisua tämän artikkelin kautta, kysele Jumalalta, olisiko sinullakin mahdollisuus jollakin tavalla, joko suuremmalla tai pienemmällä panoksella, tukea lähetystyötä. Varmasti saat siitä sydämellesi suuremman ilon kuin keräämällä aarteita maan päälle, ”missä koi syö ja ruoste raiskaa” (Matt. 6:20).

Siunausta kaikille!

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
<div class="aps-social-icon-wrapper"> <div class="aps-group-horizontal"> <div class="aps-each-icon icon-1-1" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Twitter' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://twitter.com/Avainmedia" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/twitter-1.png" alt="Twitter"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-1 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-1 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> <div class="aps-each-icon icon-1-2" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Facebook' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://www.facebook.com/Avainmedia/" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/facebook-1-1.png" alt="Facebook"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-2 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-2 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> </div> </div>