fbpx

13.6.2017

”Haluan totella Jumalaa”

Kiinalainen lähetyskurssilainen on matkalla Lähi-itään

– Olen rukoillut tämän asian puolesta hyvin pitkään, kertoo sisar Meili (nimi muutettu turvallisuussyistä) lähetystyöntekijöiden kurssilla etelä-Kiinassa.

Meili on menossa työntekijäksi naisten turvataloon, jossa on Isiksen kynsistä paenneita naisia. Nämä naiset ovat olleet orjina ja monilla kammottavilla tavoilla hyväksikäytettyjä.
Näille naisille Meili antaa apuansa ja kertoo Jeesuksen rakkaudesta. Näin naiset saavat parantua ja tulevaisuuden toivon.

– Kun olin 16-vuotias, näin Jumalan antaman näyn, jossa palvelin Häntä Irakissa, kuvailee Meili.
– Tiesin, että se voi olla vaarallista, mutta halusin totella Jumalaa. Siitä päivästä alkaen olen opiskellut arabiaa.

Kysyttäessä kuka opetti kiinalaistytölle arabiaa, tulee ujo vastaus:

– Ei minua ole kukaan opettanut. Olen omin päin opetellut kieltä internetistä.
Meili on kotoisin köyhästä kylästä maaseudulta. Hän ei ole käynyt ala-astetta enempää koulua eikä hänellä ole ollut varaa mennä kielikouluun, mutta hän tiesi mihin hänet on kutsuttu – kaikista esteistä huolimatta.
Meili on opetellut arabiaa itsekseen nyt kuusi vuotta ja on edistynyt niin hyvin, että hän on voinut opettaa kielen alkeita muillekin maanalaisessa seurakunnassa.
Sisar Meili on nyt lähdössä Irakiin. Viisumi kädessään hän kulkee useiden aiempien lähetystyöntekijöiden jalanjäljissä.

Avainmedia on tukenut vuosia kiinalaisten lähetystyöntekijöiden koulutusta ja valmentamista sekä asettumista kohdemaihin. Painopiste on lähetysjohtajien ja lähetyskoulun opettajien kouluttamisessa. Internetiin on kehitetty lähetys- ja kielikoulutusta sekä koordinoitu nettievankelistojen toimintaa.

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
<div class="aps-social-icon-wrapper"> <div class="aps-group-horizontal"> <div class="aps-each-icon icon-1-1" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Twitter' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://twitter.com/Avainmedia" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/twitter-1.png" alt="Twitter"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-1 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-1 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> <div class="aps-each-icon icon-1-2" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Facebook' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://www.facebook.com/Avainmedia/" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/facebook-1-1.png" alt="Facebook"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-2 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-2 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> </div> </div>