fbpx

8.6.2017

Daavidin tähti

Jevgeni Gololobov lähti evankelistaksi

Avainmedia tukee Venäjän helluntaikirkon evankelioimishanketta ”Venäjän kansat Jeesukselle” jo kuudetta vuotta. Olemme toimittaneet Raamattuja, Uusia testamentteja ja Johanneksen evankeliumeja tiimeille, jotka kiertävät kertomassa henkilökohtaisesti Jeesuksesta kaikkein vähiten evankelioiduilla seuduilla.

Jevgeni Gololobov kertoo tarinansa:

Kaksi vuotta sitten olin tavallinen riviseurakuntalainen Novokuznetskissa. Yhdessä vaimoni kanssa olimme käyneet kasteella. Hän rupesikin sitten kuljettamaan autollamme evankelioimisryhmiä maaseudulla. Minua miehenä vähän harmitti se, että vaimo palvelee seurakunnassa, mutta minä en.
Päätin lähteä mukaan johonkin toiseen työmuotoon, mutta en päässyt alkuun. Kerran olimme sukulaismiesten kanssa saunassa, ja siellä hukkasin äidiltäni saamani minulle rakkaan riipuksen, Daavidin tähden.
Silloin annoin Jumalalle lupauksen: ”Jos riipus löytyy, niin lähden julistamaan evankeliumia!” Mutta aikaa kului, ja luulin, että Jumala oli unohtanut minut, eikä minun näin ollen tarvitse täyttää lupaustani.
Ja sitten kolmen viikon kuluttua tähti löytyi paikasta, jossa sen ei pitänyt olla! Kaupungin toisella puolella eräässä tehtaassa uskova veli löysi sen paikasta, josta oli juuri lapioitu puolitoista tonnia hiiliä.

Kun sain sen käsiini, itkin kuin pieni lapsi. En sen vuoksi, että koru löytyi, vaan siksi, että Jumalani on niin suuri!
Siitä lähtien olen palvellut seurakuntamme Venäjän kansat Jeesukselle -tiimissä. Ja olen huomannut, että Jumala on antanut minulle julistamisen lahjan. En voi olla kertomatta Hänestä, joka on niin paljon antanut minulle.

Jevgeni Gololobov pitää etuoikeutenaan saada kertoa Jeesuksesta toisille.

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
<div class="aps-social-icon-wrapper"> <div class="aps-group-horizontal"> <div class="aps-each-icon icon-1-1" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Twitter' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://twitter.com/Avainmedia" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/twitter-1.png" alt="Twitter"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-1 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-1 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> <div class="aps-each-icon icon-1-2" style='margin:10px;' data-aps-tooltip='Facebook' data-aps-tooltip-enabled="1" data-aps-tooltip-bg="#000" data-aps-tooltip-color="#fff"> <a href="https://www.facebook.com/Avainmedia/" target="_blank" class="aps-icon-link animated aps-tooltip" data-animation-class=""> <img src="https://www.avainmedia.org/wp-content/uploads/2017/04/facebook-1-1.png" alt="Facebook"/> </a> <span class="aps-icon-tooltip aps-icon-tooltip-bottom" style="display: none;"></span> <style class="aps-icon-front-style">.icon-1-2 img{height:55px;width:55px;opacity:1;-moz-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;-webkit-box-shadow:0px 0px 0px 0 ;box-shadow:0px 0px 0px 0 ;padding:px;}.icon-1-2 .aps-icon-tooltip:before{border-color:#000}</style> </div> </div> </div>