Erillisprojektit

Burjatian ja Siperian lastenleirit

Tuemme leirejä taloudellisesti ja toimittamalla kirjallisuutta. Työtä koordinoi Kari Halonen Salon helluntaiseurakunnasta.

Lähetyskenttien radiotyö

Tuemme evankelioivaa radiotyötä seuraavissa maissa:

  • Mongolia – Radio Wind FM, yhteiskristillinen perheradio
  • Thaimaa – Raamattukoulun yhteydessä toimiva Elämän Tie -radio
  • Peru – Vuoristossa hyvällä kuuluvuusalueella sijaitseva evankelioiva radioasema Avance

Kullekin kentälle välitetään ne varat, jotka on lahjoitettu ko. maiden radiotyön tukemiseksi.

Isi, tule kotiin!

Tie vankien sydämeen Venäjällä käy heidän lastensa kautta – autamme saattamaan heidät yhteen ja näin Jumalan rakkaus saa vaikuttaa sydämissä pelastaen ja perheitä eheyttäen. (ent. nimi Enkelin joulukuusi)

Avainmedia kerää ja välittää varoja ympärivuotiseen Isi, tule kotiin! -projektiin. Varoilla seurakuntalaiset pitävät yllä Venäjällä vankilassa olevan äidin/isän ja sukulaisten hoitoon tai lastenkotiin jääneen lapsen suhdetta. Hanketta toteuttaa käytännössä Kristittyjen liitto Venäjällä (TBN Russia). Vuonna 2016 hanke kosketti yli 21 000 lasta.

PROJEKTI EHEYTTÄÄ PERHEITÄ

Joka joulu Venäjän vankiloissa istuu monta äitiä ja isää. Näiden vankien lapset tuntevat monesti hylkäämistä ja arvottomuutta, koska heidän vanhempansa eivät ole läsnä heidän elämässään. Isi, tule kotiin! -projektin kautta viedään Jumalan rakkautta vankien lapsille lahjapaketin muodossa. Lahjapaketti annetaan vankilassa istuvien vanhempien nimissä. Näin lapsi ymmärtää, että vanhempi vielä muistaa ja rakastaa häntä. Lapselle ei vain ojenneta lahjaa, vaan hänen kanssaan vietetään aikaa ja vakuutetaan, että äidillä ja isällä on ikävä ja he odottavat perheen yhdistymistä. Lisäksi mukana on äidin tai isän itse kirjoittama kortti.

Minua innostaa se, että Isi, tule kotiin! (aiemmin nimellä Enkelin joulukuusi) – hankkeen kautta on mahdollisuus eheyttää katkennut yhteys lapsen ja hänen vanhempansa välillä sekä antaa lapselle toivo, että äiti ja isä vielä palaavat kotiin.

Hankkeen vetäjä Jan Volkov, Pietari

Mukana satoja vapaaehtoisia

Hankkeessa mukana olevat vapaaehtoiset kiertävät Venäjän vankiloissa kyselemässä vangeilta, haluavatko he lähettää joulutervehdyksen lapsilleen. Hankkeeseen osallistuu tuhansia vankeja eri puolilta Venäjää. Tämä on mahdollista, koska sadat seurakunnat, pastorit ja uskovat ovat mukana projektissa. Kampanjan vapaaehtoistyöntekijät vierailevat vankiloissa tapaamassa lasten vanhempia. Uusia vankiloita on tullut työn piiriin aina Krimin niemimaata myöten. Kun tiedot vankilassa istuvien äitien ja isien lapsista on saatu, vapaaehtoiset aloittavat lahjojen valmistelun. Joulukuussa aloitetaan käynnit lasten luona.

 

Sinun avullasi ostamme paketteihin Lastenraamattuja

Jokaiselle lapselle paketoidaan yksilöllinen lahja. Vapaaehtoistyöntekijät kyselevät lasten vanhemmilta, minkälaisesta lahjasta lapsi erityisesti pitäisi, ja pyrkivät hankkimaan jokaiselle juuri oikeanlaisen lahjan. Avainmedia kustantaa lahjapaketteihin myös Lastenraamattuja. Näin lapset saavat mieleisen lahjan lisäksi Jumalan sanan helposti ymmärrettävässä muodossa. Monet vankien lapset ovat löytäneet Jeesuksen.

 

Kristiina tuli uskoon kampanjan kautta

Lapsesta saakka Kristiina oli asunut isoäitinsä luona, koska hänen äitinsä käytti raskaasti huumeita. Kristiinan ollessa 13-vuotias ”Isi, tule kotiin!” -projektin vapaaehtoistyöntekijät toivat hänelle äidin lähettämän joulutervehdyksen sekä evankeliumin rakastavasta Jumalasta. Kristiina vastaanotti sydämeensä Jeesuksen ja alkoi rukoilla yhdessä isoäitinsä kanssa oman äitinsä puolesta. Äiti tuli jonkin ajan kuluttua uskoon, ja näin äidin ja tyttären välit eheytyivät.

”Isi, tule kotiin! -projektin kautta minä ja perheeni olemme saaneet uuden elämän”, Kristiina iloitsee. Yhdessä isoäitinsä kanssa hän tapaa toivottomissa elämäntilanteissa olevia nuoria ja kertoo heille Jumalan rakkauden muuttavasta voimasta

Lähde mukaan tuomaan toivoa Venäjän vangeille ja heidän lapsilleen Isi, tule kotiin! -projektin kautta!

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
Twitter
Facebook