19.5.2017

Sähköpostitse uskoon

Avainmedian Al Hayat -kanavalla on joka tiistai ja perjantai arabi- ja musliminaisille suunnattu suora lähetys käsitellen naisen asemaa ja ongelmia arabimaissa.

Katsojat voivat soittaa lähetykseen tai puhelinpäivystykseen, lähettää sähköpostia tai kommentoida sosiaalisessa mediassa. Palautetta tulee hyvin paljon myös muslimimiehiltä, kun ohjelmien sisältö on avannut heidän silmänsä näkemään islamin ja koraanin opetuksien luonteen.

Libanonilaisen Katjan suora viikoittainen tv-sarja %22Ilman kahleita%22 puhuttelee muslimikatsojia.

Libanonilaisen Katjan suora viikoittainen tv-sarja ”Ilman kahleita” puhuttelee muslimikatsojia.

Tiistai-illan suoraa lähetystä juontaa libanonilaissyntyinen Katja. Kerran hänen aiheenaan oli ”Mitä hyvää islam on tuonut maailmaan”. Aihe sai paljon palautetta ja Said-niminen mies kirjoitti sähköpostin Katjalle:

– Olen kaikesta samaa mieltä, mitä puhuit ohjelmassa. Olen muslimi, mutta en enää usko islamiin. Se ei ole tuonut mitään hyvää tähän maailmaan. Haluan tulla kristityksi.

Katja vastasi sähköpostiin selittäen Saidille kristinuskon perusteet, kävi läpi Jeesuksen elämän, ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemuksen sekä pelastuksen. Seuraavassa sähköpostissa Katja kysyi Saidilta:

– Uskotko nyt Jeesukseen, Jumalan Poikaan? – Uskon, lähetti Said vastaukseksi.

Katja kirjoitti uuden sähköpostin, joka sisälsi myös syntisen rukouksen. Pian Katja sai viestin:

– Rauha tuli sydämeeni, kun rukoilin syntisen rukouksen. Olen nyt Jeesuksen seuraaja. Siunausta, terveisin Said.

Haluatko auttaa työtämme?

[aps-social id="1"]
Twitter
Facebook