7.3.2017 14.01

Marokossa kastettu 557 kääntynyttä 9 kuukauden aikana

Marokossa kastetaan joka päivä uskoon tulleita.

Marokossa kastetaan joka päivä uskoon tulleita.

”Marokko kiehuu nyt." Näillä sanoilla kuvaili Avainmedian tutkija Mohammed tilannetta käydessään kotimaassaan Marokossa.

– Olin käymässä kotikaupungissani Fezissä, kun eräs nuori mies tuli hymyillen tervehtimään kadulla. Hän tunnisti minut tv-ohjelmani vuoksi ja sanoi: ’Kiitos Jumalalle! Olen kristitty ja olen juuri pyytänyt Jumalalta merkkiä – ja nyt olet siinä’, kertoo Mohammed ihmeellisestä tapaamisesta.
Mies kertoi, että oli katsonut Mohammedin ohjelmaa ’Box of Islam’ -ohjelmaa ja tullut uskoon. Lisäksi hän oli tutustunut veli Rachidin Rohkeita kysymyksiä -ohjelmaan ja seuraa säännöllisesti Al Hayat -kanavaa.
”Enää en voi elää ilman elävää Jumalaa”, oli marokkolainen mies kertonut ja innoissaan tarjonnut Mohammedille teetä isänsä pienessä metallipajassa.
Lisäksi Mohammed tapasi matkansa aikana useita muita henkilöitä, jotka tunnistivat hänet hänen ohjelmansa vuoksi ja tulivat kiittämään.
– Tangerissa yksi mies pysäytti kadulla ja pyysi saada vaihtaa muutaman sanan. Kysyin, mitä asia koski. Mies vastasi: ’Kiitos!’ Kysyin, mistä hän kiittää, ja mies vastasi, että Box of Islam -ohjelmasta, kertoo Mohammed toisesta spontaanista kohtaamisesta.

Tehokas ohjelma
Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron saa säännöllisiä raportteja eri puolilta Marokkoa – Rabatista, Casablancasta ja Tangerista. Hän kertoo, että vajaan vuoden aikana Avainmedian työyhteydessä toimivat kotiseurakunnat ovat kastaneet yli 557 uskoon tullutta!
”Olen marokkolainen ja kristitty” -ohjelmasarja Youtube-palvelussa on saanut valtavan määrän katsojia. Pelkästään sarjan ensimmäistä, yhtä yksittäistä kuuden minuutin jaksoa on katsottu yli 258 000 kertaa.
Sarjan kuvaukset jatkuvat ja uusia jaksoja tullaan saamaan verkkoon lähitulevaisuudessa.
Sarjat ovat nähtävänä Youtube.com-palvelussa ”Moroccan and Christian” -hakusanoilla.

Tule mukaan tukemaan marokkolaisille suunnattua evankelioivaa ohjelmasarjaa!

Valitse kohde
Summa
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelin
Salli yhteydenotto

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka