24.2.2017 10.24

Lahjoitusvarat kohteisiin yhä nopeammin

Tyttöjä Egyptissä sijaitsevassa turvakodissa.

Tyttöjä Egyptissä sijaitsevassa turvakodissa.

Avainmedian perustehtävä on evankeliumin julistaminen. Evankeliumia pyritään tarjoamaan erityisesti sellaisissa maissa asuville, joissa evankeliumin julistaminen on vaikeaa tai lähes mahdotonta. Tätä kaikkea tehdään lahjoitusvaroin.

Päivitä yhteystietosi tästä!

 

Ennen kuin lahjoitus päätyy siihen kohteeseen, johon se on tarkoitettu, aikaa kuluu painotuotteiden sekä radio- ja tv-ohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Joskus aikaa kuluu myös lahjoituskohteesta kertomisen ja varsinaisen lahjoituksen välillä. Pyrimme Avainmedialla siihen, että työmme tukijoilla olisi aina käytössään ajanmukainen ja tuore tieto siitä, mitkä ovat työn keskeiset tavoitteet ja tulokset. Tässä viestintätyössä meillä on jo nyt käytössä lehden lisäksi verkkosivut (www.avainmedia.org) sekä ohjelmat RadioDeissä ja TV7-kanavalla.

Tekstiviesti on nopea tapa viestittää ja reagoida
Avainmedia on ottanut käyttöön tekstiviestipalvelun, jonka avulla Avainmedian työn tukijoille tullaan lähettämään aika ajoin tietoa tärkeistä hankkeista sekä ajankohtaisista ja kiireellisistä lahjoituskohteista. Lähettämissämme tekstiviesteissä lahjoituskohde mainitaan aina erikseen. Viestejä voivat odottaa ne henkilöt, jotka jo ovat antaneet puhelinnumeronsa käyttöömme.
Jos olet kiinnostunut saamaan ajankohtaisia viestejä erityistarpeisiin liittyen, ota yhteys ja anna meille puhelinnumerosi tässä. Kun saat ensimmäisen tekstiviestin, noudata viestissä olevia ohjeita. Voit myös kieltäytyä tekstiviesteistä jatkossa.

Sähköpostikirjeet lisäävät nopean tiedottamisen
Tekstiviestien lisäksi haluamme jatkossa kertoa Avainmedian uutisia myös sähköpostitse. Useiden työmme tukijoiden sähköpostiosoite meillä jo onkin, mutta monien kohdalta se puuttuu. Jos toivot ajankohtaisia uutisia nopeasti sähköpostiisi, ole hyvä ja päivitä yhteystietosi myös tältä osin tässä.
Sähköpostiviestit sisältävät linkkejä verkkosivujemme sisältöihin (myös UskoTV-sivustolle), ja ne on tarkoitettu helpottamaan sisältöjen löytämistä. Käytä siis niitä hyödyksesi, kun haluat löytää uusimman informaation Avainmedian maailmanlaajuisista hankkeista.

Verkkomaksulahjoittaminen onnistuu mobiililaitteilla
Niitä Avainmedian tukijoita varten, jotka käyttävät mielellään mobiililaitteita lahjoitusten tekemiseen, olemme vuoden ensimmäisellä neljänneksellä avaamassa myös verkkomaksumahdollisuuden. Tämä lahjoitustapa vaatii käyttäjän päätelaitteelta SIM-korttiominaisuutta. Tässä tapauksessa lahjoitus veloitetaan heti ja se tulee lahjoittajalle maksettavaksi teleoperaattorin laskun yhteydessä.
Verkkomaksu on käyttäjälle helpoin tapa lahjoittaa ja samalla valita lahjoituskohde ja haluamansa summa.

Verkkomaksu ja tilisiirto säilyvät ennallaan
Avainmedia.org -sivuilla oleva verkkomaksu on edelleen kaikkien käytettävissä ja palvelun kautta voi lahjoittaa henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Tässä palvelussa voi niin ikään valita lahjoituskohteen ja summan vapaasti. Tilisiirto on myös jatkossa käytettävissä ja sitä voidaan käyttää perinteiseen tapaan pankeissa asioitaessa. Lahjoituskohteen viitenumeron voit valita esim. tämän lehden viimeiseltä sivulta.

Olemme kiitollisia kaikille lahjoittajille ja työmme tukijoille ja toivomme, että kuluva vuosi olisi siunauksellinen ja täynnä toivoa. Avainmedia haluaa myös tänä vuonna levittää evankeliumia niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet. Oheisessa kuvassa on tyttöjä Egyptissä sijaitsevassa turvakodissa, jota Avainmedia tukee. Näidenkin tyttöjen elämä saa uuden suunnan sinun lahjoituksesi avulla.

Avainmedia

Tue medialähetysjärjestö Avainmedian työtä!

Valitse kohde
Summa
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelin
Salli yhteydenotto

Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka