9.12.2016 11.00

Rukousmatka Israeliin kesällä 2017

Avainmedia järjestää 9.-17.6.2017 rukousmatkan Israeliin yhdessä Ashdodissa toimivan Beit Hallel -seurakunnan kanssa.

Matkan johtajana toimii Avainmedian toiminnanjohtaja Niilo Närhi.

ILMOITTAUTUMINEN: Soita 040 7520 508 tai lähetä viesti sähköpostitse: sari(at)avainmedia.org

Muutamia paikkoja vielä jäljellä!

Matkan aikana vieraillaan useissa messiaanisissa seurakunnissa ja rukoillaan yhdessä vastuunkantajien kanssa. Reitti: Tel Aviv, Ashdod, Gazan raja, Jerusalem, Masada, Kuollutmeri, Tiberias ja Tel Aviv.

Matkan ohjelma

1. päivä, lauantai
Saapuminen klo 00.30 Tel Aviviin Ben Gurionin kansainväliselle lentokentälle.
”Tervetuloa Israeliin!”, Isra Home Toursin työntekijä ottaa matkaajat vastaan. Siirtyminen Ashdodiin hotelliin, jossa sisäänkirjautuminen ja lepoa. Aamupala hotellissa. Tapaamme Beit Hallel -seurakunnan pastoritiimin ja vietämme yhteisen rukouskokouksen heidän kanssaan. 
Päivällinen ja yöpyminen Ashdodissa.

2. päivä, sunnuntai
Aamupalan jälkeen vierailemme Beit Hallel -seurakunnan rukoushuoneella. Vierailu Nir Amin kibbutsissa Gazan rajalla. Saamme tietoa kibbutsin historiasta ja käymme vesihuollon ja turvallisuuden museossa, joka sijaintinsa puolesta on portti Negeviin. Vierailu museoon antaa ymmärrystä siirtokuntien, vesihuollon, maanviljelyksen ja Israelin käymien sotien historiaan.
Päivän aikana tapaamme Ashdodissa holokaustista henkiinjääneitä.
Päivällinen ja yöpyminen Ashdodissa.

3. päivä, maanantai
Aamupalan jälkeen lähtö Jerusalemiin. Matkalla pysähdymme kahteen seurakuntaan, joissa rukoushetket pastoreiden kanssa.
Päivällinen ja asettautuminen hotelliin. Rukouskokous hotellissa.

4. päivä, tiistai
Aamupalan jälkeen päivä käynnistyy Öljymäeltä, jossa pääsemme katselemaan Jerusalemin vanhankaupungin ja Kidronin laakson upeita näköaloja. Siirtyminen Getsemaneen ja käynti Church of all Nationin kirkossa. Siirtyminen kävellen Jaffa-portin kautta vanhaankaupunkiin. Käynti Christ Churchissa, joka on ensimmäinen protestanttinen kirkko Lähi-idässä. Siirtyminen Daavidin torniin ja tutustuminen näyttelyyn, joka kertoo Jerusalemin historiasta. Kävelemme juutalaiskorttelin läpi roomalaiskadulle, joka oli Jerusalemin pääkatu Rooman miehityksen aikana. Siirrymme Länsimuurille, josta löytyy toisen temppelin jäännökset. Kävelemme Via Dolorosa -reitin.
Paluu hotelliin, jossa päivällinen ja illan rukouskokous.

5. päivä, keskiviikko
Aamupala. Käynti Israel-museossa, jossa säilytetään Kuolleenmeren kirjakääröjä. Museossa löytyy myös pienoismalli Jerusalemista sellaisena kuin se oli toisen temppelin aikana. Käynti linja-autolla Israelin parlamenttitalon, Knessetin, ja korkeimman oikeuden rakennuksen luona. Käymme Johannes Kastajan syntymäpaikalla ja sieltä siirrymme Yad Vashemiin, holokaustin uhrien muistopaikkaan. Päivän päätteeksi juhlimme Puutarhahaudalla Jeesuksen ylösnousemusta ehtoollisen merkeissä.
Siirtyminen hotelliin, jossa päivällinen ja illan rukouskokous.

6. päivä, torstai
Aamupalan jälkeen lähdemme etelään Juudean erämaata kohti. Matkalla käymme Herodes Suuren palatsissa, josta on hyvä näköala Kuolleellemerelle, sekä Laupiaan samarialaisen majatalossa. Nousemme köysirataa pitkin Masadan vuorilinnakkeeseen. Laskeudumme alas ja kellumme Kuolleenmeren suolaisissa vesissä.
Siirtyminen Tiberiakseen, jossa päivällinen ja asettautuminen hotelliin. Käymme illalla jossain paikallisessa seurakunnassa tai joku paikallisista pastoreista tulee kanssamme illan rukouskokoukseen.

7. päivä, perjantai
Aamupala ja uloskirjautuminen hotellista. Veneretki Gennesaretin järvellä. Loppupäivä kuluu järven rannalla uinnin ja levon merkeissä. Matkanjärjestäjä voi järjestää haluttaessa lounaan tai päivällisen tai molemmat ennen lähtöä lentokentälle. Siirtyminen lentokentälle, jossa olemme jo klo 22 maissa. Matkanjärjestäjä auttaa lähtöselvittelyissä.

HINNAT

Tilaa lentolippu Finnairin lennolle:

Helsingistä-Tel Aviviin 9.6. klo 20:05

Tel Avivista-Helsinkiin 17.6. klo 01:20

Tällä hetkellä lentojen hinta on noin 275 euroa.

Muut matkakulut, noin e 900, maksetaan Avainmedialle  (saat sieltä maksuohjeet) ja hinta sisältää:
- Avustamiset saapumisessa ja lähdössä
- Majoitukset 2 hengen huoneissa 4* hotelleissa Ashdodissa, Jerusalemissa and Tiberiaassa (6 yötä)
- Buffet-aamiaiset ja päivälliset joka päivä
- Kaikki ohjelman mukaiset bussimatkat
- Englanninkielisen matkaoppaan (messiaaninen juutalainen) koko matkan ajan, tulkkaus suomeksi
- Modernin ilmastoidun linja-auton
- yhden lounaan

Hinta ei sisällä:
- Matkavakuutusta
- Lounaita
- Tippejä eli juomarahoja oppaalle ja bussin kuljettajalle
- Henkilökohtaisia kuluja
- Lentomatkaa (tilataan itse, arviolta 250-300 euroa)

Matkanjärjestäjä tarjoaa:
- 0,5 litran vesipullo päivittäin
- Hedelmiä